Hardware

Cloud

Contact

 

DMED ICT

Voor ondersteuning gebruik onderstaande link als 1 van onze medewerkers u hierom vraagt

Support

Binnen dit portfolio bieden wij de volgende basis diensten:

Tevens kunnen er op afspraak ook aanvullende diensten worden geleverd.

Asset registratie (CMDB)

Als bedijf wilt u altijd op de hoogte zijn van welke assets (configuraties) er binnen uw IT-omgeving aanwezig zijn. Deze dienst voorziet u van informatie door bij levering of inname van apparatuur alle relevante gegevens, zoals serienummers, artikelspecificaties etc in elektronische vorm aan te leveren.

 

Labeling

Wij kunnen uw nieuwe of bestaande apparatuur voorzien van een label. Dit kan een door u aangeleverd label zijn of een door DMED Auomatisering geleverd label. Labels kunnen als standaard of permanente vorm worden aangebracht op de apparatuur. Dit label wordt gekoppeld aan het serienummer van het betreffende apparaat en elektronisch aangeleverd in de Assset registratie (CMDB).

 

Hardware check voor uitlevering

Indien gewenst kunnen alle systemen gecontroleerd worden voor uitlevering. Hierdoor wordt de kans op een niet juist functionerend systeem geminimaliseerd.

 

Hardware assemblage

Indien gewenst kan een configuratie volledig op maat worden gemaakt. Denk hierbij aan het uitbreiden van geheugen, upgraden bios, uitbreiden opslag capaciteit etc. DMED Automatisering beschikt over gespecialiseerde technici die de assemblages verzorgen en testen voor uitlevering.

Verder kan natuurlijk ook op locatie de implementatie worden verzorgd van aanvullende componenten op bestaande systemen. Denk hierbij aan uitbreidingen van servers, desktops of datacenter componenten.

 

Software installatie (imaging)

Voor aflevering kan DMED Automatisering uw apparatuur voorzien van uw eigen image, zowel operating systeem als applicaties. Hiermee minimaliseert u de tijd benodigd om systemen in te zetten. Indien gewenst, kunnen wij ook meerdere images voor u beheren zodat altijd de juiste software aanwezig is.

 

Uitpakken

DMED Automatisering heeft de mogelijkheid om apparatuur uitgepakt aan te leveren. De apparatuur wordt daarna op een pallet of dmv een container uitgeleverd. Voordeel is dat u geen verpakkingsmateriaal over heeft en apparatuur sneller geplaatst kan worden.
Het verpakkingsmateriaal wordt natuurlijk milieuverantwoord verwerkt.

Installatie / vervanging op locatie

Wij hebben de mogelijkheid om aangeschafte apparatuur op de werkplek te plaatsen en zo een minimale verstoring in het hardware vervangingstraject te genereren.

-       Wij kunnen de werkplek leegmaken
-       Wij kunnen de oude hardware afvoeren naar de gewenste opslagplaats (intern of extern)
-       Wij kunnen de nieuwe apparatuur aansluiten of plaatsen
-       Wij kunnen de oude hardware meenemen

 

Opkoop en data verwijdering /-vernieting (met certificering)

DMED Automatisering kan op basis van specificaties en aantallen een offerte voor u opstellen voor het opkopen van uw oude hardware. Naast een goede prijs voor de oude hardware biedt DMED ook een gecertificeerde datawipe aan, zodat u er van verzekerd bent dat de data voorgoed is verwijderd.

Heeft de apparatuur geen of te weinig waarde? Dan biedt DMED u een milieuvriendelijke verwerking van de hardware aan. Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu.

 

Huur

Huren kan een uitkomst zijn als u tijdelijk extra IT-capaciteit nodig heeft, bijvoorbeeld bij migraties of bij het organiseren van een beurs.

Denk hierbij aan de huur van iPad’s en iMacs, servers, laptops, desktops etc.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail ons.