Hardware

Cloud

Contact

 

DMED ICT

Voor ondersteuning gebruik onderstaande link als 1 van onze medewerkers u hierom vraagt

Support

"Het nieuwe werken" wordt het door veel bedrijven genoemd. Maar wat is dan dat nieuwe werken ? Het nieuwe werken is op een andere manier met je IT omgeving omgaan dan traditioneel gedaan wordt. Dus niet meer een vaste pc met de standaard software en lastig van werkplek verhuizen zonder dat IT er aan te pas komt. Met plezier werken, op ieder moment en met de IT-middelen die het beste passen; dit zijn de belangrijkste kenmerken voor een Workspace as a Service (WaaS).

Workspace as a Service
Flexibel

Waarom niet even dat document bekijken op je telefoon als je moet wachten op het vliegveld of als je bij de koffie-automaat staat, terwijl je net ervoor eraan werkte op je laptop. De workspace verhuisd met je mee en voorziet erin dat de laatste versie van je data altijd beschikbaar is waar je bent en op ieder apparaat. Ook het delen van informatie is zo flexibel als een foto delen op je smartphone.

Onze Viture Workspace bestaat uit diverse cloud componenten. Denk hierbij aan Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite en Azure. Microsoft Azure levert een ongekende hoeveelheid services op een uiterst flexibele manier. Maar ook beveiliging van uw gegevens is een uiterst belangrijk item. Hiervoor worden diverse security producten gebruikt zoals virus scanning maar ook mailcontrole om u optimaal te beschermen tegen hedendaagse gevaren zoals "ransomware".

Componenten
Ongelimiteerd

Of u nu met enkele of met vele collega's wil vergaderen, het kan allemaal. Video conferencing, presenteren en delen van informatie op de meest uiteenlopende manieren.

Vaak heeft u applicaties die specifiek voor uw branche zijn of die u misschien zelf heeft laten ontwikkelen. Deze applicaties kunnen bijna altijd probleemloos in onze werkplek geïntegreerd worden.

Vanaf nu kunt u volledig vanuit uw eigen cloud werken en bent u niet meer afhankelijk van verouderde technologie.

De wereld van morgen start vandaag......

Integratie

 

Wilt u vrijblijvend een gesprek welke mogelijkheden de Vituro Workspace u kan bieden, neem dan contact op.

Meer informatie

Ondek de vele mogelijkheden met een virtuele werkplek van de toekomst

Standaard in de Vituro Workspace

Standaard opties
* E-mail en Office
* Werkplek management
* Identiteit mangement
* Video conferencing en chat
* Bestandsopslag en backup
Integratie
* Management van uw werkplek
* Koppeling van uw bedrijfsnetwerk
* Integratie eigen applicaties
* Security en virusscanning
Ondersteuning
* Support via e-mail
* Support via telefoon
* 1 contact punt voor alle support
* Duidelijke documentatie
* Gecertificeerde experts